Ronald Hooijer


Het Radio verleden van Ronald gaat terug tot de jaren 90. Daar is hij begonnen bij een radiopiraat in Utrecht, genaamd “City FM”.
Compleet met commercials en iedere dag muziek werd er iedere zondag ook “live” uitgezonden vanuit een botenloods.

Later is Ronald bij Stichting SEGLO gaan werken en daar heeft hij zijn kennis van audio-techniek verder uitgebreid.
Stichting SEGLO en Stadsomroep Utrecht worden op een gegeven moment samengevoegd en Ronald wordt dan technicus. Na bij diverse lokale omroepen gewerkt te hebben
gaat Ronald over naar Radio M en een tijdje later gaat hij aan de slag bij RTV Rijnmond. Daar heeft Ronald 3 jaar gewerkt als ENG geluidstechnicus, daarna door naar AT5.

Ook MTV Networks komt voor op het lijstje van werkgevers. Daar bouwt Ronald samen met een collega aan de eindregie van MTV Nederland.
Na nog gewerkt te hebben voor Radio Gooiland (nu Radio 192) en SBS Broadcast (3 jaar gewerkt in de eindcontrole kamer) start Ronald zijn eigen bedrijf “Freerun Media”. Met dit bedrijf een aantal opdrachten uitgevoerd zoals voor TMF Clubcam werken en 2 videoclips geschoten, tot Ronald er voor koos om weer voor een baas te gaan werken, SALTO Amsterdam, waar hij nu nog steeds werkt.

Ronald kwam op een gegeven moment weer in contact met Joop en Astrid. Alle 3 zaten vol met plannen om een eigen radiostation te beginnen, idee├źn werden op papier gezet, uitgewerkt
en Radio 251 werd geboren.

Ronald en Joop houden zich druk bezig met de technische kant van Radio 251. Een professionele studio wordt opgezet waardoor er een slaapkamer wordt opgeofferd.
Radio 251 is voorzien van alle moderne snufjes op technisch gebied en daar komt iedere keer weer wat bij.

 

 

 

Ronald

Ronald Hooijer


 

 

 

Reacties zijn gesloten.