Get Adobe Flash player
Dit is de nieuwe Plugschijf

Colinda & Daisy

Als jijStem mee voor de volgende Plugschijf. Hoe je dat kunt doen, kun je vinden op de Facebookpagina NL top 25. De tips hoor je ieder zaterdagmiddag in het 1e uur van de NL top 25

Doe es ff sociaal!
Luister 251 in Winamp of iTunesLuister 251 in Windows Media PlayerLuister 251 in VLC PlayerLuister 251 op iOS, Blackberry, Android

Ruud visch

Ruud Visch werd geboren op 10 augustus 1969.

Het radio maken begon ooit bij een illegaal radiostation met de naam Star trek (samen met Joop) en van af toen is alles begonnen.
Er kwamen verschillende, zowel illegale als legale radiostations, voorbij. Daar werd Nederlandstalig gedraaid (Radio City)
en ook bij het Jongere radio station (Radio Randstad) heeft Ruud heel wat voetstappen liggen.

Op het legale gebied waren daar onder andere de RVE (Radio Vereniging Eendracht) wat in het begin op het open kanaal
van de Domroep (tegenwoordig RTV Utrecht) uitzond. Toen de RVE ophield te bestaan is Ruud verder gegaan als techneut bij de Domroep/Stadsomroep Utrecht. Daarna ook nog gewerkt bij de lokale omroep in Zeist (Slotstad radio). Ruud heeft hier meegewerkt aan de programma’s Slotstad sport en Muziek Verzekerd.

Eind 2015 is Ruud begonnen bij Radio 251 met het programma “de muziekkoffer” een gezellige mix van muziek. Zo kan het zomaar zijn dat je de Zangeres Zonder Naam hoort en daarna ACDC.

Luister daarom elke zaterdag tussen 20:00 uur en 22:00 uur naar de muziekkoffer op radio 251.

 

ruud

Ruud Visch